✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Paardenmest afvoeren in Zuid-Holland

Als u paardenmest wilt laten afvoeren bij uw bedrijf of manege aan huis in Zuid-Holland, is Paardenmestcontainers.nl, in Bruchem, dé specialist die u hiervoor inschakelt. Of u nu over één paard beschikt of meerdere paarden heeft rondlopen op uw manege: wij halen de mest snel bij u op en voeren deze vakkundig voor u af. Daarbij maakt het niet uit welke mestsoort het betreft. Bij ons rekent u op een complete service als het om mestafvoer gaat!

Laat uw paardenmest snel en vakkundig afvoeren bij uw bedrijf of woning

Paardenmestcontainers.nl is onderdeel van G&J Van Leeuwen BV. Al enkele jaren specialiseren wij ons in het op verantwoorde wijze afvoeren van paardenmest in heel het land. Daarbij zorgen we dat het gehele proces volgens de wetten en regels gebeurt. Als wij de paardenmest komen afvoeren bij uw manege aan huis of bedrijf, dan doen wij dit als volgt:

         ·         We legen uw mestput of -plaat met onze autolaadkraan.

         ·         De paardenmest wordt zorgvuldig uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost.

         ·         Na afvoer verwerken we de mest op verantwoorde wijze.

U ziet het: schakelt u ons in, dan wordt u volledig ontzorgd bij het ophalen en transporteren van paardenmest.

Vraag direct een gratis offerte aan

Of u nu paardenmest wilt laten afvoeren bij u in Zuid-Holland, Noord-Holland of elders in het land: wij helpen bedrijven en particulieren in het hele land. Vraag direct een gratis offerte bij ons aan en krijg alvast een overzicht van het kostenplaatje. Heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 2908 1314 of vul het contactformulier in. 

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers