Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Paardenmest

Het houden van paarden brengt met zich mee dat u ook paardenmest als bijproduct produceert. U bent er verantwoordelijk voor om dit op de goede manier af te voeren.
Dit brengt wel wat consequenties met zich mee, waaronder dat de mestafvoer aantoonbaar moet zijn voor bedrijfsmatige paardenhouders doormiddel van een vervoersbewijs (VDM) sinds 1 januari 2006 vallen paarden namelijk onder de meststoffenwet.
Wij voeren uw paardenmest af op een zorgvuldige manier en legen zowel uw mestplaat of mestput doormiddel van onze autolaadkraan. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. Dus u hoeft geen kraan of shovel te regelen.
Hebt u zelf geen mestopslag? Dan kunnen wij indien nodig een passende mestcontainer bij u plaatsen.
Mest is een essentieel product in de landbouw en onvermijdelijk bijproduct wanneer u dieren houdt. Het opslaan van deze mest doet u in een mestcontainer. U wilt uiteraard wel een goede kwaliteit mestcontainer hebben, het helpt tegen de stank en bijvoorbeeld mestsappen die eruit kunnen lopen. U kunt een mestcontainer huren bij paardenmestcontainers.nl, wij hebben mestcontainers in allerlei modellen en grootte.
Wilt u een mestcontainer huren? Of wilt u graag meer informatie over onze mestafvoer mogelijkheden? Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl

Voorbeelden van mestcontainers


Call Now Button