✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Het leeghalen van mestputten

Het leeghalen van mestputten laat u het best over aan echte specialisten, want het is natuurlijk geen smetteloos karweitje. Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem, beschikt over decennia aan ervaring op vlak van leeghalen en afvoeren van mestputten. Ontdek hoe we te werk gaan.

Hoe verloopt het leeghalen van mestputten bij ons bedrijf?

Wanneer u paarden houdt, is het verplicht om de mest op een veilige plek te bewaren, zoals in een mestput. Wanneer deze bijna vol is, schakelt u ons bedrijf in voor het leeghalen van mestputten. Wij komen zelf ter plaatse met onze autolaadkraan, zodat u zelf geen materiaal of gereedschap in huis hoeft te hebben. Onze service stopt bovendien niet na het leeghalen van de mestopslag. Nadat alles geleegd is, maken we uw mestput grondig schoon. We gebruiken daarvoor schoonmaakmiddelen die uiterst effectief zijn, maar toch geen schadelijke stoffen bevatten. Nadien zorgen we voor het transport van uw paardenmest. Ten slotte verwerken we de mest, zodat er niets verloren gaat. U ziet: wanneer u ons inschakelt, hoeft u zelf amper iets te doen en wordt alles van a tot z verzorgd!

Laat het ledigen van uw mestput aan ons over

Is het dringend nog eens tijd om de mestput op uw manege te legen? Reken dan op onze experts in het legen van mestputten! Wij komen graag tot bij u en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Maak een afspraak door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door het contactformulier in te vullen. 

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers