✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestcontainer

Een mestcontainer kopen biedt uitkomst wanneer u paarden houdt. Het houden van paarden brengt namelijk een hoop paardenmest met zich mee. Dit moet u natuurlijk op een verantwoorde manier ergens kwijt en opslaan. Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem, heeft verschillende paardenmestcontainers te koop. Zo kunt u zowel een tweedehands als een nieuwe mestcontainer kopen.

Welke tweedehands mestcontainer wilt u kopen?

Onderaan deze pagina vindt u diverse foto’s waarop onze -tweedehands- mestcontainers en/of opslagcontainers weergegeven zijn. U kunt de afbeeldingen vergroten door erop te klikken. Ziet u er een mooie nieuwe of tweedehands mestcontainer tussen die u wel van ons zou willen kopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kies voor milieuvriendelijk

Wij plaatsen een mestcontainer met een kraan wanneer dat nodig is. Alle (tweedehands) mestcontainers die u bij ons kunt kopen zijn milieuvriendelijk gebouwd en zijn stankbeperkend. Daarnaast worden alle containers dusdanig ontwikkeld dat ze aan de wettelijke milieueisen voldoen. Afwisselend hebben we mestcontainers te koop met of zonder een dak. Neem contact op voor de afmetingen van de mestcontainer als u besluit deze bij ons te kopen.

Waarom kiest u voor ons bedrijf?

Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Wij regelen voor u het totale pakket. Dat wil zeggen dat wij u de faciliteiten bieden voor mestopslag in Zaltbommel, bijvoorbeeld. Is uw opslag vol? Dan zorgen wij voor het leeghalen van uw tweedehands mestcontainer of het leeghalen van mestputten. Wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze containers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels, wetten en kosten voor het afvoeren van paardenmest.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen over één van onze paardenmestcontainers of het kopen van een tweedehands mestcontainer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze mestcontainers.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers