Mestcontainer

Wilt u een opslagcontainer kopen? Het houden van paarden brengt met zich mee dat u ook een hoop paardenmest als bijproduct produceert. Dit moet u natuurlijk op een verantwoorde manier ergens kwijt en opslaan. G&J van Leeuwen B.V. heeft verschillende paardenmestcontainers te koop. Zo bieden wij zowel tweedehands mestcontainers als nieuwe mestcontainers te koop aan. Als u geen mestput of mestplaats heeft, kunt u bij ons een eigen opslagcontainer kopen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke tweedehands mestcontainer wilt u kopen?

Onderaan deze pagina vindt u diverse foto’s waarop onze (tweedehands) mestcontainers en/of opslagcontainers weergegeven zijn. U kunt de afbeeldingen vergroten door erop te klikken. Ziet u er een mooie nieuwe of tweedehands mestcontainer tussen die u wel van ons zou willen overkopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Heeft u speciale wensen voor de ombouw of verbouw van één van onze opslagcontainers? Laat het ons weten door het offerteformulier op deze pagina in te vullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kies voor milieuvriendelijk

Al onze mestcontainers zijn milieuvriendelijk gebouwd en zijn stankbeperkend. Daarnaast worden alle mestcontainers dusdanig ontwikkeld dat ze aan de wettelijke milieueisen voldoen. Afwisselend hebben we mestcontainers te koop met of zonder een dak. Neem contact op voor de afmetingen van de mestcontainer als u besluit bij ons een opslagcontainer te kopen.

Over Paardenmestcontainers.nl

Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale pakket: van opslag tot de afvoer van uw mest. U heeft er dankzij Paardenmestcontainers.nl nog maar weinig omkijken naar. Wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels en wetten voor het afvoeren van paardenmest.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u nog vragen over één van onze mestcontainers? Neem dan contact op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door te mailen naar info@paardenmestcontainers.nl. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen om een mestcontainer te kopen? Gebruik dan het formulier op deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Paardenmestcontainers

Contact