✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Paardenmest verwerken

Bij Paardenmestcontainers.nl, in Bruchem, staan we voor u klaar indien u paardenmest wilt laten verwerken. Het maakt daarbij niet uit of u slechts één paard heeft of dat u een hele kudde paarden houdt. Wij komen uw mest bovendien zelf ophalen, waardoor u zelfs niets hoeft te doen.

Uw paardenmest op natuurlijke wijze laten verwerken

Wanneer u met een overschot aan paardenmest zit, kunt u bij ons terecht om de mest te verwerken. Het grote voordeel is dat wij zelf tot bij u komen om uw mestopslag te legen. Heeft u bijvoorbeeld een volle paardenmestcontainer? Dan hoeft u deze niet tot bij ons te vervoeren om de paardenmest te laten verwerken. Wij legen uw mestcontainer ter plekke en maken deze ook meteen schoon. Vervolgens transporteren we de mest en verwerken we deze. Het maakt daarbij overigens niet welke soort paardenmest u heeft: vlas, houtkrullen, hennep, tarwestro, gehakseld stro of een combinatie van allemaal; wij komen de mest ophalen!

Laat uw mest verwerken

Wilt u uw paardenmest door onze firma laten verwerken? Neem dan vandaag nog contact op met ons via 06 – 2908 1314 of via het contactformulier. Wij kunnen vrijblijvend langskomen om de situatie al eens te bekijken. Zo kunnen we u op voorhand al goed informeren over de kosten van de mestafvoer

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers