✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Paardenmest ophalen

Wilt u paardenmest laten ophalen? Dan laat u deze taak over aan een gespecialiseerd bedrijf. Bij Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem, helpen we u daar graag bij. Ontdek wat wij bij ons bedrijf voor u kunnen betekenen wat de afvoer van paardenmest of vlas betreft. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Laat uw paardenmest ophalen en word volledig ontzorgd

Als u ons uw paardenmest laat ophalen, wordt u volledig ontzorgd. Wij regelen voor u het totale plaatje met betrekking tot de afvoer van paardenmest. Is het tijd om uw mestput of mestplaat te ledigen? Dan komen wij deze graag ledigen en uw mest ophalen. Iedereen kan gebruikmaken van onze uitstekende service, ongeacht waar u in Nederland woont of hoeveel paarden u heeft. Al vanaf één paard komen wij de mest ophalen.

Wij halen alle soorten paardenmest op

Wanneer we zeggen dat iedereen gebruik kan maken van onze service, menen we dat ook echt. Wij voeren namelijk alle soorten paardenmest af, inclusief vlas. Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u een of meerdere paarden heeft die op andere bodembedekking staan. Dat is bij ons geen probleem. Wij voeren alle soorten paardenmest af, zoals:

         ·         Vlas

         ·         Houtkrullen

         ·         Hennep

         ·         Tarwestro

         ·         Gehakseld stro

         ·         Strokorrels

Ook voor de afvoer van andere soorten strooisel in uw paardenstal kan u op ons team rekenen.

Hoe verloopt het ophalen van paardenmest

Wanneer u met een overschot aan vlas- of hennepmest zit, kunt u dit door ons laten afvoeren. Wij halen uw paardenmest op een zorgvuldige manier op en legen uw mestplaat of mestput door middel van onze autolaadkraan. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. U hoeft dus geen kraan of shovel te regelen voor de afvoer van uw paardenmest of vlas. Wij verwerken de mest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw vlas of andere paardenmest dus met een gerust hart door ons laten afvoeren.

Een paardenmestcontainer huren

Heeft u zelf geen mestopslag waar u de mest of het vlas kunt bewaren voor u deze laat afvoeren? Dan kunt u bij ons een mestcontainer huren. Bent u meer geïnteresseerd in een langdurige oplossing? Dan raden we aan om een mestcontainer te kopen. Onze tweedehands en nieuwe paardenmestcontainers zijn van goede kwaliteit en helpen bij het preserveren van mest. Zo houden ze mestsappen vast en beperken ze de stank van de mest.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u uw paardenmest of vlas laten afvoeren? Neem dan zeker contact met ons op voor een gratis offerte. Het maakt hierbij niet uit waar in Nederland u ons wilt inschakelen voor het ophalen van mest. Wilt u mest laten afvoeren in Brabant? Of zoekt u een partij voor de afvoer van paardenmest in Flevoland? Gebruik het contactformulier of bel naar 06 – 2908 1314. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u hier terecht.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers