✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestput

Als u paarden houdt, is het belangrijk om de mest de bewaren in een speciale mestput of mestbak. Het is namelijk wettelijk verplicht om de mest van uw paarden op een veilige manier te bewaren. Zo vermijdt u dat de mest, die stikstof en fosfaten bevat, het grondwater kan verontreinigen. Na verloop van tijd is uw mestput of mestbak echter vol. Dan laat u deze ledigen door Paardenmestcontainers.nl!

Laat uw mestput of mestbak ledigen door een ervaren bedrijf

Wilt u de mest uit uw mestput of mestbak laten afvoeren? Wij helpen u daar graag mee! U wordt namelijk volledig ontzorgd als u beroep doet op onze service. Wij komen op locatie met onze autolaadkraan en scheppen het overschot aan mest uit uw mestput of mestbak. U hoeft hiervoor dus geen kraan of shovel te regelen. Na het ledigen van uw mestopslag, voeren wij de mest af en verwerken we deze op verantwoorde wijze. Zo heeft u er dus geen omkijken meer naar.

Uitstekende service doorheen heel Nederland

Onze experts staan voor u klaar voor het afvoeren van elke soort paardenmest, hetzij vlas, stro of een andere soort. Particulieren en bedrijven in heel Nederland kunnen hun mestbak of mestput door ons laten ledigen. Dus, heeft u slechts één paard of heeft u er tientallen? Reken dan op Paardenmestcontainers.nl!

Huur een geschikte mestbak

Houdt u slechts enkele paarden als particulier en heeft u nog geen geschikte mestopslag? Dan huurt u eenvoudig een mobiele mestbak uit ons assortiment. U vindt er mestbakken van verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo vindt u altijd de mestbak die voldoet aan uw eisen. Bovendien behoeven deze containers geen onderhoud en zijn ze volledig waterdicht. Het is bovendien mogelijk om uw mestbak kosteloos door ons te laten plaatsen. De perfecte mestopslag vindt u gegarandeerd bij ons. Een mestbak kunt u, in tegenstelling tot een professionele mestput, bovendien vergunningsvrij plaatsen.

Maak gebruik van onze uitstekende service

Schakelt u ons graag in voor het afvoeren van de mestoverschot uit uw mestput of -bak? Heeft u interesse in het huren van een mestcontainer uit ons aanbod? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers