✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestput

Als u paarden houdt, is het belangrijk om de mest de bewaren in een speciale mestput. Het is namelijk wettelijk verplicht om de mest van uw paarden op een veilige manier te bewaren. Zo vermijdt u dat de mest, die stikstof en fosfaten bevat, het grondwater kan verontreinigen. Na verloop van tijd is uw mestput echter vol. Dan laat u deze ledigen door Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem!

Laat uw mestput leegmaken door een ervaren bedrijf

Wilt u de mest uit uw mestput of uw mestbak laten afvoeren? Wij helpen u daar graag mee! U wordt namelijk volledig ontzorgd als u beroep doet op onze service. Wij komen op locatie met onze autolaadkraan en scheppen het overschot aan mest uit uw mestput. U hoeft hiervoor dus geen kraan of shovel te regelen. Na het ledigen van uw mestopslag, voeren wij de mest af en verwerken we deze mest op verantwoorde wijze. Zo heeft u er dus geen omkijken meer naar.

Uitstekende service doorheen heel Nederland

Onze experts staan voor u klaar voor het afvoeren van elke soort paardenmest in Gelderland en daarbuiten, hetzij vlas, stro of een andere soort. Particulieren en bedrijven in heel Nederland kunnen hun mestput door ons laten ledigen. Dus, heeft u slechts één paard of heeft u er tientallen? Reken dan op Paardenmestcontainers.nl!

Maak gebruik van onze uitstekende service

Schakelt u ons graag in voor het afvoeren van de mestoverschot uit uw mestput? Heeft u interesse in het huren van een mestcontainer uit ons aanbod? Het is allemaal mogelijk en wij informeren u graag over deze mogelijkheden. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers