Huren

Bij Paardenmestcontainers.nl staat elk type mestcontainer te huur, zodat u de mest van uw paarden tijdelijk op kunt slaan. Op die manier hoeft u niet steeds uw paardenmest af te voeren, maar kunt u dit laten doen als uw opslag vol zit. Kiest u voor de paardenmestcontainerverhuur van Paardenmestcontainers.nl? Dan krijgt u 100% gegarandeerd goede service en uitstekende kwaliteit.

Een mestcontainer te huur die niet snel aangetast is

Wanneer u een mestcontainer huurt, wilt u natuurlijk dat deze niet snel wordt aangetast door de zuren van de paardenmest. Daarom vindt u bij onze mestcontainerverhuur enkel voorbewerkte containers. De zijwanden worden op die manier minder snel aangetast. Ook kunt u er bij de huur voor kiezen uw mestcontainer te laten voorzien van een dak. Een dak zorgt ervoor dat de stank extra beperkt blijft. Bovendien sluit een dak uit dat er regenwater in de container komt.

Reken op onze professionele mestcontainerverhuur

Wij bieden onze klanten te allen tijde professionele service aan. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent en of u nu in Gelderland of in Brabant of ergens anders een mestcontainer wilt huren; op onze mestcontainerverhuur kunt u rekenen. Wij geven u bijvoorbeeld de volledige garantie dat de mestcontainer vloeistofdicht is en dat deze schoongemaakt is. Indien nodig ontsmetten wij de mestcontainer van binnen én van buiten. Sluit u bij ons een contract af? Dan staat hier onder andere het volgende in:

  • Wij komen de mestcontainer gratis plaatsen.
  • U krijgt een nette mestcontainer.
  • De mestcontainer is waterdicht.
  • Indien de mestcontainer vloeistof lekt, wisselen wij de mestcontainer kosteloos om voor een nieuwe mestcontainer.
  • De mestcontainer is voorzien van een deurtje, zodat u zo met de kruiwagen naar binnen kunt rijden.
  • Wanneer de mestcontainer vol zit, legen wij deze binnen een week (afhankelijk van uw woonplaats).

Sluit eenvoudig een jaarcontract bij ons af

Wilt u gebruikmaken van onze mestcontainerverhuur door een van onze containers te huren? Dan sluiten we graag een jaarcontract met u af. De standaard mestcontainers die bij ons te huur staan zijn groen van kleur. Wilt u liever een andere kleur? Dan kan dit uiteraard in overleg. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door het contactformulier in te vullen. Wanneer u andere vragen heeft over onze mestcontainerverhuur, graag advies ontvangt of interesse heeft in een gratis offerte, neem ook dan gerust contact met ons op.

Voorbeelden van mestcontainers

Paardenmestcontainers

Contact