✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestcontainer te huur

Bij Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem, staat elk type mestcontainer te huur, zodat u de mest van uw paarden tijdelijk op kunt slaan. Op die manier hoeft u niet steeds uw paardenmest af te voeren, maar kunt u dit laten doen wanneer uw opslagplaats vol zit. Kiest u voor onze paardenmestcontainerverhuur? Dan krijgt u 100 % gegarandeerd goede service en uitstekende kwaliteit.

Een mestcontainer te huur die niet snel aangetast is

Wanneer u een mestcontainer huurt, wilt u natuurlijk dat deze niet snel wordt aangetast door de zuren van de paardenmest. Daarom vindt u bij onze paardenmestcontainerverhuur enkel voorbewerkte containers. De zijwanden worden op die manier minder snel aangetast. Ook kunt u er bij een mestcontainer die wij te huur aanbieden voor kiezen deze te voorzien van een dak. Een dak zorgt ervoor dat de stank extra beperkt blijft.

Reken op onze professionele mestcontainerverhuur

Wij bieden onze klanten te allen tijde professionele service aan. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent en of u nu eenn mestopslag in Gelderland of elders in Nederland zoekt? Wij bieden een geschikte mestcontainer te huur aan. Wij geven u bijvoorbeeld de volledige garantie dat de mestcontainer vloeistofdicht is en dat deze schoongemaakt is. Indien nodig maken wij de mestcontainer schoon van binnen én van buiten. Sluit u bij ons een contract af? Dan staat hier onder andere het volgende in:

         ·        Wij komen de mestcontainer gratis plaatsen.

         ·        De mestcontainer is waterdicht.

         ·        Indien de mestcontainer vloeistof lekt, wisselen wij de mestcontainer kosteloos om voor een nieuwe            mestcontainer.

         ·        De mestcontainer is voorzien van een deurtje, zodat u zo met de kruiwagen naar binnen kunt rijden.

         ·        Wanneer de mestcontainer vol zit, legen wij deze binnen een week (afhankelijk van uw woonplaats).

U krijgt bij ons altijd een nette mestcontainer.

Sluit eenvoudig een jaarcontract bij ons af

Wilt u gebruikmaken van een mestcontainer die wij te huur aanbieden? Dan sluiten we graag een jaarcontract met u af voor een van onze mestcontainers. De standaard mestcontainers die bij ons te huur staan zijn groen van kleur. Wilt u liever een andere kleur? Dan kan dit uiteraard in overleg. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door het contactformulier in te vullen. Wanneer u andere vragen heeft over onze mestcontainerverhuur, graag advies ontvangt of interesse heeft in een gratis offerte, neem ook dan gerust contact met ons op.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers