Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Mest transport

Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale plaatje in verband met de mestafvoer. Mocht u geen mestopslag hebben dan kunnen wij u een compleet pakket aanbieden, doormiddel van het plaatsen van een mestcontainer en uw mest laten afvoeren op afroepbasis.
Wij voeren uw paardenmest af op een zorgvuldige manier en legen zowel uw mestplaat of mestput doormiddel van onze autolaadkraan. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. Dus u hoeft geen kraan of shovel te regelen.
Wanneer u zelf met een overschot aan mest zit, kunt u dit laten afvoeren. Hiervoor kunt u tevens paardenmestcontainers.nl inschakelen. Wij voeren dan de mest voor u af en verwerken dit op een geheel verantwoordelijke wijze. Eerlijk en eenvoudig, dat is onze manier van zaken doen, u kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren.
Sinds 1 januari 2006 vallen paarden onder de meststoffenwet, dat betekend dat alle mestafvoer aantoonbaar dient te worden doormiddel van een Vervoersbewijs Dierlijke Mest ( VDM).
Wij hebben een landelijke dekking voor de verhuur van mestcontainers en het afvoeren van alle soorten paardenmest.
Wilt u een mestcontainer huren? Of wilt u graag meer informatie over onze mestafvoer mogelijkheden? Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl

Voorbeelden van mestcontainers


Call Now Button