Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Mestcontainer huren

Wanneer u op zoek bent naar een mestcontainer om te huren, hoeft u niet verder te zoeken. Een mestcontainer huren doet u namelijk voordelig bij paardenmestcontainers.nl. Onze mestcontainers zijn uitermate geschikt voor de opslag van paardenmest. Deze opslag moet natuurlijk op een verantwoorde wijze gebeuren. Paardenmestcontainers.nl biedt voor iedereen die daar behoefte aan heeft mestcontainers te huur aan. Als u geen mestput of mestplaats heeft, is een mestcontainer huren een mooie (tijdelijke) oplossing. U kunt bij ons ook mestcontainers kopen. Heeft u interesse in het kopen of huren van een mestcontainer? Neem dan gerust contact met ons op!

Over Paardenmestcontainers.nl

Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale pakket: van opslag voor uw mest tot de afvoer van uw mest. U heeft er dankzij paardenmestcontainers.nl nog weinig omkijken naar. Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels en wetten voor het afvoeren van de paardenmest. Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Al onze mestcontainers ontwikkelen we zo dat ze door iedereen makkelijk te bedienen zijn. Tevens bieden wij de service dat wij op een landelijke dekking mest afvoeren indien gewenst. Onze mestcontainers mogen vergunningsvrij geplaatst worden voor mestopslag.

Mestcontainer huurcontract

Wanneer u besluit via paardenmestcontainer.nl een mestcontainer te huren, bent u verbonden aan een huurcontract voor de periode waarin uw bij ons een mestcontainer huurt. Bij het contract hoort het volgende:

  • Gratis plaatsing van de mestcontainer.
  • U krijgt altijd een nette en gereinigde mestcontainer.
  • De mestcontainer is waterdicht en werkt stank beperkend.
  • Indien de mestcontainer vloeistof lekt, wisselen wij de mestcontainer kosteloos om voor een nieuwe mestcontainer.
  • De mestcontainer is voorzien van een deur zodat u gemakkelijk met de kruiwagen naar binnen kunt rijden.
  • Wanneer de mestcontainer vol zit, legen wij deze binnen een week, afhankelijk van uw woonplaats.

Op de website vindt u diverse foto’s van de mestcontainers die u kunt huren. Heeft u vragen over onze mestcontainers of services? Neem contact met ons op en stel je vraag! Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik wil graag een mestcontainer huren!

Lijkt een mestcontainer huren u wel wat op paardemestcontainer.nl? Dan kunt u contact met ons opnemen en naar een gratis offerte vragen. Afhankelijk van onze voorraad mestcontainers kunt u aangeven wanneer u een mestcontainer bij ons wilt huren. Wij helpen u graag met een oplossing voor uw mest!

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers