✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag in Brabant

Het is belangrijk dat u de mestopslag bij uw bedrijf of manege aan huis in Brabant goed regelt. U bent immers wettelijk verplicht om mest verantwoord op te slaan en uiteindelijk af te voeren. Bent u op zoek naar een manier om de mestopslag verantwoord te regelen? Bekijk dan eens het aanbod aan containers bij Paardenmestcontainers.nl, uit Bruchem. Daarmee slaat u uw mest op de juiste wijze op.

De mestopslag bij uw manege of bedrijf regelen

Heeft u een paardenmestcontainer nodig voor de opslag van mest in regio Brabant? Dan heeft u bij ons twee opties. Zo kunt u in de eerste plaats een mestcontainer kopen. Ten tweede kunt u ook een mestcontainer huren. Verder zijn de mestcontainers verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en leveren we deze (afhankelijk van de grootte van de mestcontainer) met of zonder deur op. Daarnaast zijn de containers vloeistofdicht en hebben ze een afsluitbare klep aan de bovenkant. De mestcontainers zijn geschikt voor allerlei soorten paardenmest. Denk in dit geval aan:

                    Vlas

                    Hennep

                    Tarwestro

                    Strokorrels

                    Houtkrullen

                    Gehakseld stro

U ziet: wij zijn dé professionele mestcontainerverhuur waarmee u de containers voor mestopslag regelt! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u een container wilt kopen voor mestopslag voor uw bedrijf of manege aan huis in Brabant, zijn we u graag van dienst. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan. Als u vragen heeft of advies wilt over de verschillende maten van mestcontainers, neemt u telefonisch contact met ons op via 06 – 2908 1314 of vult u het contactformulier in. Wij staan graag voor u klaar!

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers