✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag in Brabant

Het is belangrijk dat u de mestopslag bij uw bedrijf of manege aan huis in Brabant goed regelt. U bent immers wettelijk verplicht om mest verantwoord op te slaan en uiteindelijk af te voeren. Bent u op zoek naar een manier om de mestopslag bij u in Brabant verantwoord te regelen? Bekijk dan eens ons aanbod mestcontainers. Daarmee slaat u uw mest op de juiste wijze op.

De mestopslag bij uw manege of bedrijf in Brabant regelen

Als u ervoor kiest om een mestcontainer aan te schaffen of te huren bij Paardenmestcontainers.nl in Bruchem, op korte afstand van Den Bosch, dan is er veel mogelijk. Zo zijn de mestcontainers verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en leveren we deze (afhankelijk van de grootte van de mestcontainer) met of zonder deur op. Daarnaast zijn de containers waterdicht en hebben ze een afsluitbare klep aan de bovenkant. De mestcontainers zijn geschikt voor allerlei soorten paardenmest. Denk in dit geval aan:

  • Vlas
  • Hennep
  • Tarwestro
  • Strokorrels
  • Houtkrullen
  • Gehakseld stro

U ziet: wij zijn dé geschikte partner waarmee u de containers voor mestopslag bij u in Brabant regelt!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u een container voor mestopslag voor uw bedrijf of manege aan huis in Brabant wilt kopen of huren, zijn we u graag van dienst. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan om een overzicht te krijgen van het kostenplaatje. Als u vragen heeft of advies wilt, neemt u telefonisch contact met ons op via 06 – 2908 1314, stuurt u een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl of vult u het contactformulier in. Wij staan graag voor u klaar!

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers