Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Vaste mest transport

Wanneer u paarden houdt, heeft u altijd te maken met een bijproduct: paardenmest. Deze mest dient u op een milieuvriendelijke wijze op te slaan in een paardenmestopslagcontainer of in een mestput of mestplaat. Wanneer u dit doet, kan u op een gegeven moment met een overschot aan paardenmest blijven zitten. Dan moet de vaste mest op transport als u ervan af wilt. Wij van paardenmestcontainers.nl regelen voor u dat vaste mest transport. U hoeft maar contact met ons op te nemen en we spreken een tijd en prijs af waarop en waarvoor wij uw vaste mest geheel volgend de eisen en wettelijke regels afvoeren. Voor vaste mest transport vraagt u paardenmestcontainers.nl! Kunt u direct onze vaste mest transportservice gebruiken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U zit dan nergens aan vast en kunt eerst al uw eventuele vragen stellen. Wij helpen u graag!

Onze werkwijze voor vaste mest transport

Voor de vaste mest transport zijn we gebonden aan alle regels en wetten voor het transporteren van paardenmest. Hier zijn wij uiterst goed van op de hoogte waardoor u met zekerheid op ons kunt vertrouwen. Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Wanneer u met een overschot aan vaste mest zit, kunt u dit laten afvoeren. Wij voeren uw paardenmest op een zorgvuldige manier af en legen zowel uw mestplaat of mestput door middel van onze autolaadkraan. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. U hoeft dus geen kraan of shovel te regelen. Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Wij verwerken de mest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren. Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale pakket: van opslag voor uw mest tot de afvoer van uw mest. U heeft er dankzij paardenmestcontainers.nl nog weinig omkijken naar.

We doen alle soorten vaste mest transport

Veel bedrijven accepteren verschillende bodembedekking niet door elkaar, maar dat is voor ons geen probleem. Wij halen alle soorten paardenmest op, zoals:

  • Hennep
  • Tarwestro
  • Gehakseld stro
  • Houtkrullen
  • Strokorrels
  • Vlas
  • En nog vele andere soorten

Contact opnemen voor vaste mest transportservice

Ziet u vaste mest transport wel zitten? Maar bent u nog benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van paardenmest laten afvoeren? Stel ons uw vragen en neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook gratis een offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op en proberen u zo goed mogelijk te helpen. Wij helpen u graag aan een oplossing voor uw probleem!

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers