Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Vaste mest afvoeren

Wilt u uw vaste mest laten afvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om het afvoeren van uw vaste paardenmest. U kunt bij ons zowel terecht voor het ophalen van de vaste mest uit uw mestput of mestplaat als voor het huren van een mestcontainer. Én dat door heel Nederland, al vanaf één paard. Wij gaan voor service op een eerlijke en eenvoudige manier; dat is onze manier van zaken doen!

Onze werkwijze bij paardenmest afvoeren

Wij voeren uw vaste mest op een zorgvuldige manier af en legen uw mestplaat of mestput met onze autolaadkraan. De mest wordt op deze manier uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. U hoeft zelf dus absoluut geen kraan of shovel te regelen, dat regelen wij allemaal voor u. Vervolgens verwerken we de mest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren.

Over Paardenmestcontainers.nl

Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale pakket: van opslag voor uw mest tot de afvoer van uw mest. U heeft er dankzij paardenmestcontainers.nl nog weinig omkijken naar. Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels en wetten voor het afvoeren van de paardenmest. Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Al onze mestcontainers ontwikkelen we zo dat ze door iedereen makkelijk te bedienen zijn. Tevens bieden wij de service dat wij op een landelijke dekking mest afvoeren indien gewenst. Onze mestcontainers mogen vergunningsvrij geplaatst worden voor mestopslag.

Vast mest laten afvoeren

Spreekt onze service u aan en wilt u graag door ons uw vast mest laten afvoeren? Vul dan vrijblijvend ons formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u geen mestput of mestplaat heeft, kunt u ook een mestcontainer bij ons huren. Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door te mailen naar info@paardenmestcontainers.nl.

Voorbeelden van mestcontainers