Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Opslagcontainer te koop

Wilt u een opslagcontainer kopen? Het houden van paarden brengt met zich mee dat u ook een hoop paardenmest als bijproduct produceert. Dit moet u natuurlijk op een verantwoorde manier ergens kwijt en opslaan. G&J van Leeuwen B.V. heeft verschillende paardenmestcontainer te koop. Zo bieden wij tweedehands mestcontainers evenals nieuwe mestcontainers te koop aan. Als u geen mestput of mestplaats heeft, kunt u bij ons een eigen opslagcontainer kopen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Specificatie mestcontainers

Onderaan deze pagina vindt u diverse foto’s waarop onze (tweedehands) opslag- en/of mestcontainers weergegeven zijn. U kunt de afbeeldingen vergroten door erop te klikken. Ziet u er een mooie mestcontainer tussen die u wel van ons zou willen overkopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Heeft u speciale wensen betreft de ombouw of verbouw van één van onze opslagcontainers? Laat het ons weten door het offerte formulier op deze pagina in te vullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Al onze mestcontainers zijn milieuvriendelijk gebouwd en zijn stank beperkend. Daarnaast worden alle mestcontainers dusdanig ontwikkeld dat ze aan de wettelijke milieueisen voldoen. Afwisselend hebben we mestcontainers te koop met of zonder een dak. Neem contact op voor de afmetingen van de mestcontainer als u besluit bij ons een opslagcontainer te kopen.

Over Paardenmestcontainers.nl

Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale pakket: van opslag voor uw mest tot de afvoer van uw mest. U heeft er dankzij paardenmestcontainers.nl nog weinig omkijken naar. Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels en wetten voor het afvoeren van de paardenmest.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over één van onze mestcontainers? Neem dan contact op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door te mailen naar info@paardenmestcontainers.nl. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen om een mestcontainer te kopen? Klik dan op de button ‘Gratis offerte’ op deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voorbeelden