Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Paardenmest container huren

Voor het huren van een paardenmest container zit u op paardenmestcontainers.nl helemaal goed. Hier kunt u als bedrijf of als particulier een paardenmest container huren. Iedere paardenhouder, hoeveel paarden het ook zijn, zit met het bijproduct mest. Kies ervoor om de paardenmest op een verantwoordelijke wijze op te slaan

Specificaties paardenmest containers

De kleur van de paardenmest containers is groen. Als u een andere kleur wilt, kan dit in overleg besproken worden. Al onze opslagcontainers zijn milieuvriendelijk gebouwd en ze zijn stank beperkend. Daarnaast worden alle opslagcontainers dusdanig ontwikkeld dat ze aan de wettelijke milieueisen voldoen. Afwisselend hebben we mestcontainers te huur met of zonder een dak. Neem contact met G & J van Leeuwen op voor de afmetingen van de mestcontainer als u besluit bij ons een paardenmest container te huren. Voor iedereen is er wel een geschikt formaat mestcontainer.

De opslagcontainers die G & J van Leeuwen op paardenmestcontainers.nl verhuurt, zijn voorbewerkt tegen de zuren van de paardenmest. Dat betekent dat de zijwanden van de mestcontainers minder snel aangetast zullen zijn. De opslagcontainers kunnen worden voorzien van een dak indien gewenst. Dan blijft de stank beperkend en sluit het uit dat er regenwater in de opslagcontainer komt. Als u bij ons een opslagcontainer huurt dan krijgt u de volledige garantie dat de mestcontainer vloeistofdicht is en volledig schoon is bij levering. Indien nodig ontsmetten wij de opslagcontainer van binnen en van buiten. Bij ons kunt u altijd rekenen op een schone en kwalitatieve opslagcontainer.

Jaarcontract paardenmest container huren

Als u een paardenmest container bij ons huurt, sluiten wij een jaarcontract met u af. Bij het contract hoort het volgende:

  • Gratis plaatsing van de mestcontainer.
  • U krijgt altijd een nette en gereinigde mestcontainer.
  • De mestcontainer is waterdicht en werkt stank beperkend.
  • Indien de mestcontainer vloeistof lekt, wisselen wij de mestcontainer kosteloos om voor een nieuwe mestcontainer.
  • De mestcontainer is voorzien van een deur zodat u gemakkelijk met de kruiwagen naar binnen kunt rijden.
  • Wanneer de mestcontainer vol zit, legen wij deze binnen een week, afhankelijk van uw woonplaats.

Dankzij het contract kunt u altijd op onze services terugvallen, vooral wanneer dat uiterst nodig is. Met ons contract willen we het beste voor beide partijen vastleggen. Heeft u vragen of dit contract of over onze services? Laat het ons weten door uw vraag te stellen, dan doen wij ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Direct een paardenmest container huren

Bij interesse in het huren van een paardenmest container neemt u contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U heeft ook de mogelijkheid om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de periode dat u een paardenmest container gaat huren.

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers