Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Opslagcontainer huren

Wilt u een opslagcontainer huren voor paardenmest? Bij G & J van Leeuwen kunt u verschillende soorten paardenmest opslagcontainers huren en kopen. Als u geen mestput of mestplaats heeft, kunt u bij ons tijdelijk een eigen opslagcontainer huren. Wanneer u een opslagcontainer bij ons huurt, krijgt u 100% gegarandeerd goede service en goede kwaliteit. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat voor opslagcontainer is het?

De opslagcontainers die G & J van Leeuwen op paardenmestcontainers.nl verhuurt, zijn voorbewerkt tegen de zuren van de paardenmest. Dat betekent dat de zijwanden van de mestcontainers minder snel aangetast zullen zijn. De opslagcontainers kunnen worden voorzien van een dak indien gewenst. Dan blijft de stank beperkend en sluit het uit dat er regenwater in de opslagcontainer komt. Als u bij ons een opslagcontainer huurt dan krijgt u de volledige garantie dat de mestcontainer vloeistofdicht is en volledig schoon is bij levering. Indien nodig ontsmetten wij de opslagcontainer van binnen en van buiten. Bij ons kunt u altijd rekenen op een schone en kwalitatieve opslagcontainer.

Al onze opslagcontainers zijn milieuvriendelijk gebouwd en zijn stank beperkend. Daarnaast worden alle opslagcontainers dusdanig ontwikkeld dat ze aan de wettelijke milieueisen voldoen. Afwisselend hebben we mestcontainers te huur met of zonder een dak. Neem contact met G & J van Leeuwen op voor de afmetingen van de mestcontainer als u besluit bij ons een opslagcontainer te huren. Voor iedereen is er wel een geschikt formaat.

Ophaalservice paardenmest

Als u besluit een opslagcontainer te huren bij G & J van Leeuwen is dat een verstandige keuze. U krijgt een goede container geplaatst op een plek naar keuze op uw terrein. Wanneer de opslagcontainer vol begint te raken en u met een overschot aan mest blijft zitten, kunt u dit door ons op laten halen. Wij halen uw paardenmest op een zorgvuldige manier op en legen uw opslagcontainer, meestal met onze autolaadkraan als dat mogelijk is ter plaatse. Wij verwerken de mest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw mest dus zonder zorgen aan ons overlaten, wij regelen milieuvriendelijk dat u van uw paardenmest af bent.

Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u één of meerdere paarden heeft die op andere bodembedekking staan. Dat is bij ons geen probleem. Wij halen alle soorten paardenmest op zoals:

  • Tarwestro
  • Vlas
  • Gehakseld stro
  • Hennep
  • Strokorrels
  • Houtkrullen
  • En nog vele andere soorten

Direct een opslagcontainer huren

Wilt u direct een opslagcontainer huren bij G & J van Leeuwen? Neem dan nu contact met ons op en u weet direct welke opslagcontainer beschikbaar is. U kunt meteen gratis een offerte aanvragen voor het huren van één van onze opslagcontainers.

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers