✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Opslag van paardenmest voor de particulier

De juiste opslag van paardenmest is ook voor de particulier verplicht. Dit om te voorkomen dat de mest het grondwater vervuilt. Bij Paardenmestcontainers.nl vindt u altijd de geschikte oplossing voor de opslag van uw paardenmest, zowel voor de particulier als voor professionele maneges. Lees dus zeker verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

De perfecte opslag voor paardenmest voor een particulier

Als particulier of hobbyhouder van paarden heeft u geen nood aan een volledige mestput als opslag voor uw paardenmest. Een mobiele opslagplaats biedt u voldoende capaciteit. Natuurlijk is de benodigde grootte daarvan wel afhankelijk van het aantal paarden dat u heeft. Daarom vindt u bij ons mestcontainers van verschillende afmetingen voor uw mestopslag: van 6 m³ tot 30 m³. Als particulier wilt u, net als de professional, natuurlijk enkel een veilige opslag van de beste kwaliteit voor uw paardenmest. Daarom vindt u bij ons luxe containers, voorzien van een dak en een deurtje om de container in te rijden met de kruiwagen. Het dak helpt om de stank van de mest te beperken. Natuurlijk is elke mestbak uit ons aanbod volledig vloeistofdicht om verontreiniging van het grondwater te voorkomen.

Wij bieden u een uitstekende service

Zowel bij de particulier als de professional is het mogelijk om de opslag voor de paardenmest door ons te laten ingraven. Dit oogt namelijk mooier. Is de mestbak vol? Dan mag u weer rekenen op ons. Wij verzorgen graag het ledigen van uw mestopslag en het afvoeren van de paardenmest. Dit doen we in heel Nederland, en ook als u slechts één paard heeft.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en de mogelijkheden? Of ontvangt u graag een offerte voor uw mestopslag? Neem dan contact met ons op. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel naar 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers