Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Mestopslag

Heeft u paarden dat heeft u ook te maken met mestopslag. Paarden produceren paardenmest als bijproduct; een essentieel onderdeel in de landbouw. Wist u al dat u er als houder verantwoordelijk voor bent dat deze mest op de goede manier wordt afgevoerd? Sinds 1 januari 2006 vallen paarden namelijk onder de zogeheten ‘meststoffenwet’. Voor u brengt dit wel wat consequenties met zich mee, waaronder dat de mestafvoer aantoonbaar moet zijn voor bedrijfsmatige paardenhouders middels een vervoersbewijs: de zogeheten VDM. Bent u nu op zoek naar een bedrijf die voor u de paardenmest op een zorgvuldige manier afvoert? Dan staat Paardenmestcontainer.nl graag voor u klaar. Wij zijn uw specialist. Naast mestopslag, legen wij ook zowel uw mestplaat als uw mestput middels een autolaadkraan; kijk, hoeft u dat klusje niet meer zelf te doen! De mest wordt door ons uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. U hoeft zelf geen kraan of shovel te regelen. Hebt u zelf geen mestopslag? Dan kunnen wij indien u dit wenst ook nog een bijpassende mestcontainer bij u plaatsen. U kunt bij ons dus terecht voor de volgende diensten:

 • Het ophalen van de mest uit uw mestput of mestplaat
 • Het huren van een mestcontainer van hoge kwaliteit

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen dus ook naar u toekomen. Tevens maakt het voor ons niet uit of u nu tien of juist maar één paard heeft. Want eerlijk en eenvoudig; dat is onze manier van zaken doen!

Mestcontainer voor alle soorten mestopslag

Als bedrijf zijnde heeft u vaak het ‘probleem’ dat er meerdere paarden op een bodembedekking staan. Lastig, maar niet voor ons! Wij halen namelijk alle paardenmest voor u op. Of dit nu:

 • Vlas
 • Houtkrullen
 • Hennep
 • Tarwestro
 • Gehakseld stro
 • Of strokorrels zijn

Wij zijn altijd volop in ontwikkeling om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Dit doen wij onder meer door het aanleveren van alle soorten voedingsstoffen tot aan het afvoeren van alle afvoerstoffen.

Mestopslag; mestcontainer huren

Beschikt u nu zelf niet over een mestput of een mestplaat? Geen enkel probleem! U kunt bij ons een mestcontainer huren. Wij werken uitsluitend met mestcontainers van hoge kwaliteit. Deze helpen bij het preserveren van mest, zo houden deze bijvoorbeeld mestsappen tegen. Daarnaast zijn onze containers zo ingericht dat het de stank beperkt. Als paardenliefhebber neemt u alles voor lief, óók mest. Mest is een essentieel product in de landbouw en daarnaast ook een onvermijdelijk bijproduct wanneer u van dieren houdt. Het opslaan van deze mest doet u in een mestcontainer. U wilt uiteraard wel een goede kwaliteit mestcontainer hebben, het helpt namelijk enorm bij het preserveren van de mest, maar ook tegen de stank en bijvoorbeeld mestsappen die eruit kunnen lopen. U kunt een mestcontainer huren bij paardenmestcontainers.nl. Wij hebben mestcontainers in allerlei modellen en groottes. Daarnaast kunt u ook uw eigen container samenstellen:

 • Kies een container in uw gewenste kleur
 • En kies daarbij ook voor een container in het formaat dat past bij uw stallen of bedrijf
 • Afhankelijk van de grootte van de container kunt u er een kiezen met of juist zonder deuren
 • Het plaatsen van de container doen wij altijd gratis; dat scheelt!
 • Onze containers zijn altijd waterdicht. Ideaal, want zo kan er geen mestvocht wegdruppelen
 • Op de container zit een afsluitbare kap; zo kan de mestopslag niet wegglijden!

Het legen van uw mestopslag

Nu bent u als paardenhouder niet vies van mest, maar het legen van de mestopslag is nou niet bepaald uw favoriete klusje. Dit begrijpen wij heel goed. Laat het daarom maar aan ons over! Wij legen uw mestcontainer op een zorgvuldige manier en legen zowel uw mestplaat of mestput door middel van onze autolaadkraan. U hoeft dus zelf geen kraan of shovel te regelen, dat scheelt weer een hoop tijd die u lekker in uw paarden kunt stoppen. Wij verwerken de mest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren.

Ja: ik wil mestopslag!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van opslag voor mest? Wij helpen u van harte verder! Heeft u vragen? Vul dan gratis ons formulier in voor een offerte en wij nemen binnen een werkdag contact met u op!

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers


Call Now Button