✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag paardenmest

Wanneer u paarden houdt en hiervoor mestopslag nodig heeft, doet u een beroep op een bedrijf dat u een uitstekende service biedt. Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem, is zo’n bedrijf. Wij bieden een professionele service voor de afvoer en het opslaan van paardenmest. Daarbij helpen we u voldoen aan de geldende wetgeving.

Uitstekende service voor de mestopslag van uw paarden

Het houden van paarden brengt een hoop paardenmest met zich mee. U bent er verantwoordelijk voor om dit op de goede manier af te voeren. Sinds 1 januari 2006 vallen paarden namelijk onder de meststoffenwet. Hierdoor moet de verantwoorde afvoer van paardenmest aantoonbaar zijn voor bedrijfsmatige paardenhouders door middel van een vervoersbewijs (VDM). Het opslaan van paardenmest is een manier waardoor het afvoeren minder vaak nodig is. Wij voeren uw paardenmest af op een zorgvuldige manier en legen uw mestput of mestplaat door middel van onze autolaadkraan. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. Heeft u zelf geen mestopslag voor de mest van uw paarden? Dan kunnen wij indien nodig een paardenmestcontainer bij u plaatsen.

“Eerlijk en eenvoudig, dat is onze manier van zaken doen.”

Mestcontainer voor alle soorten mestopslag

Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u een of meerdere paarden heeft die op andere bodemdekking staan. Dat is bij ons geen probleem. Wij halen alle soorten paardenmest op, zoals:

·        Vlas

·        Houtkrullen

·        Hennep

·        Tarwestro

·        Gehakseld stro

·        Strokorrels

Het afzonderlijk opslaan van deze paardenmest
is dus ook niet nodig. Daarmee heeft u minder faciliteiten nodig voor een goede
mestopslag van de mest van uw paarden.

Mestcontainer huren voor uw mestopslag

Mest is een essentieel product in de landbouw en een onvermijdelijk bijproduct wanneer u dieren houdt. Het opslaan van paardenmest doet u in een mestcontainer. Een goede container helpt enorm bij het preserveren van de mest, maar ook tegen de stank en bijvoorbeeld mestsappen die eruit kunnen lopen. Als u geen mestput of mestplaat heeft, kunt u een mestcontainer bij ons huren. Wij hebben mestcontainers in allerlei modellen en groottes voor de mestopslag van paarden:

·        Een container in de kleur die u
wenst

·        Een container in het formaat dat
bij uw stallen of bedrijf past

·        Gratis plaatsing van de container

·        Een waterdichte container (zodat
er geen mestvocht weg kan druppelen)

·        Een afsluitbare kap aan de
bovenkant

U koopt of huurt ook een mestcontainer
met deur
bij ons (afhankelijk van de grootte van de container). Deze is
ideaal voor het opslaan van paardenmest.

Laat het legen van uw opslag aan ons over

Wij legen uw mestopslag op een zorgvuldige manier met gebruik van onze autolaadkraan zodat u snel weer paardenmest kunt opslaan. Het transport van de paardenmest en het verwerken ervan gaat op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt het legen van de mestopslag van uw paarden dus met een gerust hart aan ons overlaten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opslaan van paardenmest? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. U bereikt ons ook telefonisch via 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers