✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag in Zaltbommel

Bent u op zoek naar een oplossing voor mestopslag voor uw bedrijf of manege aan huis in Zaltbommel? Bij Paardenmestcontainers in Bruchem, in de buurt van Den Bosch, koopt of huurt u mestcontainers voor alle soorten mestopslag. Onze mestcontainers zijn van hoogwaardige kwaliteit, helpen bij het preserveren van mest en zorgen voor stankbeperking. Ontdek ons aanbod!

De vele mogelijkheden voor mestopslag bij u in Zaltbommel

Mest is een onvermijdelijk bijproduct wanneer u dieren houdt. Als dierenhouder bent u verplicht om de mest verantwoord op te slaan en uiteindelijk af te voeren. Wanneer u geen mestput of -plaat heeft om mest op te slaan bij u in Zaltbommel, is het aan te raden om de mestopslag te regelen met onze mestcontainers. Onze containers hebben de volgende kenmerken:

  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in het formaat dat past bij uw stal of bedrijf
  • Waterdicht
  • Bevat een afsluitbare klep aan de bovenkant
  • Verkrijgbaar met of zonder deuren (afhankelijk van de grootte van de container)

Bovendien komen we uw container voor mestopslag gratis bij u in Zaltbommel installeren. Dat scheelt u een hoop extra werk en tijd.

Profiteer van onze service

Of u nu een container voor mestopslag bij uw manege of bedrijf in Zaltbommel wilt kopen of huren: u profiteert altijd van de beste service. Neem direct contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Bel hiervoor naar 06 – 2908 1314 of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl. Heeft u vragen die u eerst beantwoord wilt hebben? Ook dan neemt u via deze kanalen contact met ons op.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers