✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag in Zaltbommel

Bent u op zoek naar een oplossing voor mestopslag voor uw bedrijf of manege aan huis in Zaltbommel? Bij Paardenmestcontainers, in Bruchem, koopt of huurt u containers voor alle soorten mestopslag. Onze mestcontainers zijn van hoogwaardige kwaliteit, helpen bij het preserveren van mest en zorgen voor stankbeperking. Ontdek ons aanbod!

De vele mogelijkheden voor mestopslag

Mest is een onvermijdelijk bijproduct wanneer u dieren houdt. Als dierenhouder bent u verplicht om de mest verantwoord op te slaan en uiteindelijk af te voeren. Wanneer u geen eigen mestput of -plaat heeft om mest op te slaan, is het aan te raden om de mestopslag te regelen met onze mestcontainers. Onze containers hebben de volgende kenmerken:

         ·         Leverbaar in verschillende kleuren

         ·         Verkrijgbaar in het formaat dat past bij uw stal of bedrijf

         ·         Waterdicht

         ·         Bevat een afsluitbare klep aan de bovenkant

         ·         Verkrijgbaar met deur of zonder deur (afhankelijk van de grootte van de container)

Bovendien komen we uw paardenmestcontainer gratis bij u in Zaltbommel installeren. Dat scheelt u een hoop extra werk en tijd. U kunt bovendien zelf kiezen of u een mestcontainer huurt of koopt.

Profiteer van onze service

Of u nu een container voor mestopslag bij uw manege of voor uw bedrijf in Zaltbommel nodig heeft: u profiteert altijd van de beste service. Neem direct contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Bel hiervoor naar 06 – 2908 1314 of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl. Heeft u vragen die u eerst beantwoord wilt hebben? Ook dan neemt u via deze kanalen contact met ons op.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers