✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag voor uw paarden in Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat geschikte mestopslag kan regelen voor uw paarden in Gelderland? Dan staat het team van Paardenmestcontainers.nl graag voor u klaar! Wij hebben nieuwe containers in ons assortiment die voldoen aan alle milieueisen. U kunt vertrouwen op onze uitgebreide service en producten van hoge kwaliteit.

Laat de mestopslag voor uw paarden gratis in Gelderland plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om een van onze paardenmestcontainers als mestopslag voor uw paarden te huren, komen we deze kosteloos bij u plaatsen, ongeacht waar in Gelderland u woont. Maar ook buiten de provincie Gelderland kunt u voor uw mestopslag bij Paardenmestcontainers.nl terecht. Zo leveren we ook paardenbakken in Brabant en Flevoland.

Schone containers die niet snel worden aangetast

Voordat u een container van ons ontvangt, wordt deze altijd eerst grondig schoongemaakt en voorbewerkt. Dit zorgt ervoor dat de zuren van de mest de container minder snel aantasten. Bovendien zijn onze containers van uitstekende kwaliteit en helpen ze bij het preserveren van de paardenmest. Op die manier houden de containers mestsappen vast en beperken ze de stank. U bepaalt zelf of u een dak op uw container wilt of niet.

Sluit een jaarcontract af of koop een container

Wilt u een container huren? Dan sluiten we graag een jaarcontract met u af. Natuurlijk is het ook mogelijk een paardenmestcontainer te kopen. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands containers en komen graag langs voor de afvoer van paardenmest zodra uw container vol zit. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers