✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestopslag voor uw paarden in Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat geschikte mestopslag kan regelen voor uw paarden in Gelderland? Dan staat het team van Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem, graag voor u klaar! Wij hebben nieuwe containers in ons assortiment die voldoen aan alle milieueisen. U vertrouwt op onze uitgebreide service en producten van hoge kwaliteit.

Laat de mestopslag voor uw paarden gratis plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om de mestopslag van uw paarden in Gelderland in een gehuurde container te doen, komen we deze kosteloos bij u plaatsen, ongeacht waar u woont. Ook buiten de provincie Gelderland kunt u voor uw mestopslag bij ons terecht. Zo leveren we paardenbakken in Brabant en de rest van Nederland. Dat is onderdeel van onze service.

Schone containers die niet snel worden aangetast

Voordat u een container voor de mestopslag van paarden van ons ontvangt, wordt deze altijd eerst grondig schoongemaakt en voorbewerkt. Dit zorgt ervoor dat de zuren van de mest de container minder snel aantasten. Onze paardenmestcontainers van uitstekende kwaliteit helpen bij het preserveren van de paardenmest. Op die manier houden de containers mestsappen vast en beperken ze de stank. U bepaalt zelf of u een dak op uw container of een container met deur wilt voor de mestopslag van uw paarden.

Sluit een jaarcontract af of koop een container

Zoekt u een professionele mestcontainerverhuur? Dan sluiten we graag een jaarcontract met u af. Natuurlijk is het ook mogelijk een paardenmestcontainer te kopen. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands containers en komen graag de paardenmest ophalen zodra uw container vol zit, ook in Limburg. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers