Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Mestopslag huren

Heeft u ruimte nodig voor uw mestopslag? Wij snappen dat u de paardenmest graag opslaat in afgesloten, speciaal voor mest ontwikkelde ruimte, zodat de stank beperkt blijft en u er geen last van heeft. Bij paardenmestcontainers.nl kunt u zo’n mestopslag huren. Onze mestopslag is een grote opslagcontainer die met dak geleverd kan worden. Wij kunnen indien gewenst het totale plaatje voor u regelen met betrekking tot mestopslag. U kunt bij ons zowel terecht voor een mestopslag huren als voor het ophalen van de mest uit uw mestput, mestplaat of mestcontainer. Dankzij onze totale service, hoeft u zich absoluut geen zorgen meer te maken over de opslag en de afvoer van uw mest! Hoe we dit doen? In ieder geval altijd eerlijk en eenvoudig, want dat is onze manier van zaken doen.

Wat kan u huren?

We bieden verschillende soorten mestopslag te huur aan als u geen mestput mestplaat heeft. Onze mestopslagcontainers zijn van een goede kwaliteit, helpen bij het preserveren van mest (houdt bijvoorbeeld mestsappen tegen van weglopen) en zijn gericht op stankbeperking. Mest is een essentieel product in de landbouw en een onvermijdelijk bijproduct wanneer u dieren houdt. Het opslaan van deze mest doet u in een mestopslagcontainer. U wilt uiteraard wel een goede kwaliteit mestcontainer hebben, het helpt namelijk enorm bij het preserveren van de mest, maar ook tegen de stank en bijvoorbeeld mestsappen die eruit kunnen lopen. U kunt mestopslag huren bij paardenmestcontainers.nl. Wij hebben containers voor mest in allerlei modellen en groottes.

Ophaalservice paardenmest

Als u besluit mestopslag te huren bij paardenmestcontainers.nl is dat een verstandige keuze. U krijgt een goede container geplaatst op een plek naar keuze op uw terrein. Wanneer de mestopslag vol begint te raken en u met een overschot aan mest komt te zitten, kunt u dit overschot door ons op laten halen. Wij halen uw paardenmest op een zorgvuldige manier op en legen uw opslagcontainer, meestal met onze autolaadkraan als dat mogelijk is ter plaatse. Wij verwerken de mest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw mest dus zonder zorgen aan ons overlaten, wij regelen milieuvriendelijk dat u van uw paardenmest af bent.

Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u één of meerdere paarden heeft die op andere bodembedekking staan. Dat is bij ons geen probleem. Wij halen alle soorten paardenmest op zoals:

  • Tarwestro
  • Vlas
  • Gehakseld stro
  • Hennep
  • Strokorrels
  • Houtkrullen
  • En nog vele andere soorten

Mestopslag huren voor mijn paardenmest

U kunt een mestopslag huren door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook direct een gratis offerte bij ons aanvragen, bijvoorbeeld als u al precies weet welk model opslagcontainer u wilt huren. Heeft u vragen over onze containers of services? Laat het gerust weten, wij helpen u graag.

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers