Mestcontainers

Bent u op zoek naar mestcontainers om uw paardenmest in te verzamelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij regelen (indien gewenst) voor u het totale plaatje met betrekking tot mestafvoer. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 • – Het ophalen van de paardenmest uit uw mestput of mestplaat
  – Het huren van mestcontainers
  – Door geheel Nederland, en al vanaf één paard

                                          “Eerlijk en eenvoudig, dat is onze manier van zaken doen.”

Mestcontainers voor alle soorten mest

Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u een of meerdere paarden heeft die op andere bodembedekking staan. Dat is bij ons geen probleem. Wij halen alle soorten paardenmest op zoals:

 • – Vlas
 • – Houtkrullen
 • – Hennep
 • – Tarwestro
 • – Gehakseld stro
 • – Strokorrels
 • – En nog vele andere soorten

Mestcontainers huren

Als u geen mestput of mestplaat heeft, kunt u mestcontainers bij ons huren. Onze mestcontainers zijn van goede kwaliteit, helpen bij het preserveren van paardenmest (houdt bijvoorbeeld mestsappen tegen van weglopen) en zijn gericht op stankbeperking. Paardenmest is een essentieel product in de landbouw en onvermijdelijk bijproduct wanneer u dieren houdt. Het opslaan van deze paardenmest doet u in mestcontainers. U wilt uiteraard wel goede kwaliteit mestcontainers hebben, het helpt namelijk enorm bij het preserveren van de mest, maar ook tegen de stank en bijvoorbeeld mestsappen die eruit kunnen lopen. U kunt mestcontainers huren bij paardenmestcontainers.nl. Wij hebben mestcontainers in allerlei modellen en groottes.

Het legen van mestcontainers

Wij legen uw paardenmest container op een zorgvuldige manier en legen zowel uw mestplaat of mestput door middel van onze autolaadkraan. U hoeft dus geen kraan of shovel te regelen. Wij verwerken de paardenmest op een geheel verantwoordelijke wijze. U kunt uw paardenmest dus met een gerust hart aan ons leveren.

Ja, ik wil een mestcontainer!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mestcontainers? Vul dan gratis ons formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Voorbeelden van mestcontainers

Paardenmestcontainers

Contact