Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Zoekt u een mestcontainer?

Bent u op zoek naar een mestcontainer om uw mest in te verzamelen? Zoek dan niet verder. U bent bij Paardenmestcontainers.nl geheel aan het juiste adres. Wij regelen het gehele totaal plaatje met betrekking tot mestafvoer. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Het ophalen van de mest uit uw mestput óf mestplaat
  • Het huren van een mestcontainer

Wij leveren onze diensten door heel Nederland en dit kan al wanneer u beschikt over één paard. Eerlijk en eenvoudig; dat is onze manier van zaken doen. Want waarom zouden we het onnodig moeilijk maken? Wij zijn een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V.; een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het afvoeren van paardenmest. Het maakt hierbij niet uit of u nu particulier of van een bedrijf bent, wij helpen u van harte verder. Onze dekking is landelijk, zowel voor de verhuur van paardenmestcontainers als voor de afvoer voor paardenmest. Wij staan dan ook in heel Nederland graag voor u klaar.

Een mestcontainer voor alle soorten mest

Beschikt u als bedrijf over meerdere paarden die op diverse bodembedekkingen staan? Dan kan dit voor u als een probleem ervaren worden, voor ons is dit echter niet het geval. Wij halen namelijk alle soorten paardenmest op. Zo denken wij graag met u mee en komen wij u tegemoet. Wij zijn in te schakelen voor het ophalen van onder andere de volgende mestsoorten:

  • Vlas
  • Hennep
  • Tarwestro
  • Gehakseld stro
  • Strokorrels
  • En nog vele diverse andere soorten aan mest!

Bij ons kunt u er van op aan dat wij een snelle service leveren, hoge kwaliteit en altijd de beste oplossing bieden voor al uw paardenmest problemen! Wij streven ernaar om met u een langdurige relatie op te bouwen.

Een mestcontainer huren

Als u zelf niet beschikt over een mestput of een mestplaat, dan kunt u gerust een mestcontainer bij Paardenmestcontainers.nl huren. Wij geven u de garantie van mestcontainers die altijd van hoge kwaliteit zijn. Tevens helpen wij bij het preserveren van mest. Zo houden wij bijvoorbeeld mestsappen tegen van weglopen. Daarnaast zijn wij ook gericht op stank beperking; wel zo prettig! Mest is wellicht niet het meest luxe onderwerp om over na te denken en te praten, maar wel een essentieel product in de landbouw én zeker een onvermijdelijk bijproduct wanneer u van dieren houdt. U kunt de mest echter niet overal laten rondslingeren. Nee, het opslaan van mest doet u in een mestcontainer. Daarbij wilt u uiteraard wel een mestcontainer die van goede kwaliteit is. Dit helpt enorm bij het preserveren van de mest, maar ook tegen stank en uitlopende mestsappen. Daarnaast zoekt u een mestcontainer die een lange tijd mee kan gaan en niet om de haverklap verwisseld dient te worden. Wij kunnen u dergelijke mestcontainers bieden. Bij ons kunt u heel eenvoudig een mestcontainer huren; wij beschikken over diverse modellen en groottes! Tevens kunt u ook zelf uw paardenmestcontainer samenstellen; een mestcontainer op maat dus.

Het legen van uw mestcontainer

Een mestcontainer raakt op een gegeven moment vol. Dan komt de ‘vervelende’ klus…: het legen van de mestcontainer. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Hoeft ook niet! Wij legen uw mestcontainer graag voor u op een zorgvuldige manier. Zo legen wij zowel uw mestplaat als uw mestput middels onze autolaadkraan. U hoeft dus zelf geen kraan of shovel te regelen, scheelt weer. Tevens heeft u bij ons de garantie dat wij de mest op een geheel verantwoordelijke wijze verwerken. U kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren!

Ja! Ik wil een mestcontainer

Wilt u nu graag zelf een mestcontainer huren bij Paardenmestcontainer.nl? Maar bent u eerst nog benieuwd naar de mogelijkheden van onze mestcontainers? Vul dan geheel gratis ons formulier in voor een offerte en wij nemen zo spoedig mogelijk contact
met u op. Vaak al binnen een werkdag!

Vraag nu een gratis offerte aan

Voorbeelden van mestcontainers


Call Now Button