✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Mestbak schoonmaken

De mestbak schoonmaken is een vies, maar wel noodzakelijk karweitje indien u paarden houdt. Het is namelijk verplicht om uw mest op te slaan, maar die opslagplaats moet na verloop van tijd natuurlijk worden schoongemaakt. Het team van Paardenmestcontainers.nl uit Bruchem beschikt over de nodige materialen, kennis en expertise om het schoonmaken van uw mestbak zo veilig en snel mogelijk te laten verlopen.

Uw mestbak grondig laten schoonmaken

Wanneer uw mestbak vol is, kunt u ons inschakelen om deze te legen en ook meteen schoon te maken. Wij zorgen er dan voor dat alles van binnen en buiten goed ontsmet en gereinigd wordt. Wilt u op voorhand al weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van de mest en voor het schoonmaken van de mestbak? Wij komen graag vrijblijvend tot bij u om de situatie te bekijken en zo een correcte prijsschatting te maken. Wij voeren overigens werkzaamheden uit bij particulieren en bij bedrijven. Zo rekent u op ons wanneer u de paardenbak in uw manege wilt laten legen en schoonmaken.

Laat uw mestbak door ons reinigen

Wilt u uw mestbak laten reinigen door ons team? Neem dan vandaag nog contact op met ons en wij kijken wanneer we zo snel mogelijk bij u kunnen langskomen. Bel daarvoor naar 06 – 2908 1314 of vul het contactformulier in. Wij zorgen in ieder geval voor service van a tot z en nemen dus ook het transport van de mest op ons.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers