Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Mestafvoer Paarden

Als paardenbezitter weet u als geen ander hoe mooi het is om een paard te berijden en te verzorgen. Toch zijn er een aantal praktische zaken die u niet over het hoofd mag zien. De mestafvoer is één van die praktische, maar noodzakelijke dingen die u goed moet regelen.
Paardenmestcontainers.nl regelt voor u het totale plaatje in verband met de mestafvoer. Mocht u geen mestopslag hebben dan kunnen wij u een compleet pakket aanbieden, doormiddel van een mestcontainer te plaatsen en uw mest af te laten voeren op afroepbasis.
Wij voeren uw paardenmest af op een zorgvuldige manier en legen zowel uw mestplaat of mestput doormiddel van onze autolaadkraan. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. Dus u hoeft niet voor een kraan of shovel te zorgen.
Wanneer u zelf met een overschot aan mest zit, kunt u dit laten afvoeren. Hiervoor kunt u tevens paardenmestcontainers.nl inschakelen. Wij voeren dan de mest voor u af en verwerken dit op een geheel verantwoordelijke wijze. Eerlijk en eenvoudig, dat is onze manier van zaken doen, u kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren.
Sinds 1 januari 2006 vallen paarden namelijk onder de meststoffenwet, dat betekend dat alle mestafvoer aantoonbaar dient te worden doormiddel van een Vervoersbewijs Dierlijke Mest ( VDM).
Wij hebben een landelijke dekking voor de verhuur van mestcontainers en het afvoeren van alle soorten paardenmest.
Wilt u een mestcontainer huren? Of wilt u graag meer informatie over onze mestafvoer mogelijkheden? Gebruik hiervoor het offerteformulier op de website of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl

Voorbeelden van mestcontainers


Call Now Button