Paardenmest opslaan? Wij weten er raad mee!

Mest opslag

Heeft u dringend behoefte aan mest opslag? Voor meerdere paarden of voor maar één enkel paard? Het is allemaal mogelijk bij Paardenmestcontainers.nl! Wij leveren verschillende mestcontainers voor de opslag van uw mest. Als u geen mestput of mestplaat heeft, kunt u een mestcontainer bij ons huren of zelf kopen, ook tweedehands. Onze mestcontainers zijn van goede kwaliteit, helpen bij het preserveren van mest (houdt bijvoorbeeld mestsappen tegen van weglopen) en zijn gericht op stankbeperking. Naast de verhuur en verkoop van mestcontainers kunt u bij ons terecht voor het ophalen van de mest uit uw mestput, mestplaat of de bij ons gehuurde mestcontainer. Dit doen wij door heel Nederland en al vanaf één paard. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Specificatie mestcontainers

Het houden van paarden brengt met zich mee dat u ook paardenmest als bijproduct produceert. U bent er verantwoordelijk voor om dit op een goede manier af te voeren. Sinds 1 januari 2006 vallen paarden namelijk onder de meststoffenwet. De consequenties hiervan zijn dat de mestafvoer aantoonbaar moet zijn voor bedrijfsmatige paardenhouders door middel van een vervoersbewijs (VDM). Wij voeren uw paardenmest af op ene zorgvuldige manier en legen ook uw mestplaats of mestput met onze autolaadkraan indien gewenst. De mest wordt uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost. U hoeft dus geen kraan of shovel te regelen, dat doen wij. Heeft u zelf geen mestopslag? Dan kunnen wij indien nodig een passende mestcontainer bij u plaatsen.

Al onze mestcontainers zijn milieuvriendelijk gebouwd en zijn stank beperkend. Daarnaast worden alle mestcontainers dusdanig ontwikkeld dat ze aan de wettelijke milieueisen voldoen. Afwisselend hebben we mestcontainers te koop met of zonder een dak. Neem contact op voor de afmetingen van de mestcontainer als u besluit bij ons een opslagcontainer te kopen.

Mest opslag/ mestcontainer huren

Wilt u een mestcontainer huren? U wilt uiteraard wel een goede kwaliteit mestcontainer hebben, het helpt namelijk enorm bij het preserveren van de mest, maar tegen de stank en het voorkomen va mestsappen die eruit lopen. U kunt een mestcontainer huren bij Paardenmestcontainers.nl. Wij hebben mestcontainers in allerlei modellen en groottes:

  • Een container in de kleur die u wenst
  • Een container in het formaat dat bij uw stallen of bedrijf past
  • Met of zonder deuren (ligt aan de grootte van de container)
  • Gratis plaatsing van de container
  • Een waterdichte container (zodat er geen mestvocht weg kan druppelen)
  • Een afsluitbare kap aan de bovenkant

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze opslag van mest? Neem dan contact op door te bellen naar 06 – 2908 1314 of door te mailen naar info@paardenmestcontainers.nl. Wilt u direct een mestcontainer huren? Klik dan op de button ‘Gratis offerte’ op deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voorbeelden van mestcontainers


Call Now Button