✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Het laten afvoeren van mestafval

Zoekt u een specialist voor het laten afvoeren van mestafval? Reken dan op het team van Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem! Wij specialiseren ons al meerdere decennia in het afvoeren en verwerken van mestafval en komen waar dan ook in het land langs. Daarbij maakt het bovendien niet uit of u slechts een paard heeft of tientallen paarden.

Hoe verloopt het laten afvoeren van mestafval bij ons?

Is uw mestopslag vol? Dan komen wij graag tot bij u om dat probleem op te lossen. Zo komen we op snelle en veilige wijze uw mestput leeghalen. Wilt u op nog een soepelere wijze uw mestafval laten afvoeren? Dan raden we het zeker aan om een mestcontainer te huren. Op deze manier wordt uw mest op een milieuvriendelijke, vloeistofdichte manier opgeslagen, en verloopt het afvoeren en het transporteren van paardenmest beter dan ooit. Zodra uw paardenmestcontainer vol is, geeft u ons een seintje en komen wij komen binnen de week tot bij u om mestafval af te voeren. Wij legen de container bovendien ter plekke, zodat u niet verhinderd bent en meteen weer aan het werk kunt. Voor een langdurige oplossing, kunt u ook een mestcontainer kopen.

Laat uw mestafval door ons afvoeren

Wilt u ons team inschakelen voor het laten afvoeren van mestafval? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 06 – 2908 1314. Wenst u meer informatie, bijvoorbeeld over de transporteerkosten van mest op uw kinderboerderij? We bezorgen u graag op voorhand een offerte, zodat u volledig op de hoogte bent.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers