✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Bodemdekking

Het ophalen van mest bij de verschillende soorten bodemdekking behoort tot de uitgebreide services van Paardenmestcontainers.nl, gevestigd in Bruchem. Hierdoor kunt u voor uw paarden kiezen voor de bodemdekking of boxstrooisels die zij het prettigst vinden in hun paardenbox. Ongeacht de ondergrond zijn wij dé partij voor het ophalen en verwerken van uw mest.

Ongeacht de bodemdekking staan wij voor u klaar

Als paardenliefhebbers begrijpen wij als geen ander dat u voor uw paarden de bodemdekking of boxstrooisels wilt gebruiken in de paardenbox die zij prettig vinden. Echter kan dit bij het ophalen van de paardenmest voor problemen zorgen. Niet bij ons! Bij ons rekent u op onze uitgebreide services ongeacht uw keuze van bodemdekking. Of u nu kiest voor houtkrullen, hennep of tarwestro; alle boxstrooisels die u gebruikt voor de bodemdekking van de paardenbox van uw paarden worden na bevuiling door ons opgehaald.

De opslag van uw mest doet u in een van onze containers

Sinds 2006 moet er bij het houden van meer dan acht paarden worden voldaan aan de meststoffenwet. Het verwerken van de paardenmest moet daardoor professioneel uitgevoerd worden omdat er voldaan moet worden aan bepaalde stappen. Om de mest die ontstaan is op de boxstrooisels of andere bodemdekking voor paarden in een paardenbox goed op te slaan, kiest u voor een paardenmestcontainer van ons bedrijf. Bent u niet in staat de eenmalige investering te doen, bieden wij u de mogelijkheid een mestcontainer te huren.

Informeer naar onze mogelijkheden ongeacht de ondergrond

U schakelt onze diensten in wanneer u ongeacht de bodemdekking of boxstrooisels die u voor uw paarden in uw paardenbox gebruikt. Dat is voor u wel zo makkelijk. Wij nemen het gehele proces van opslag tot afvoer van paardenmest in Brabant bijvoorbeeld, uit handen. Wilt u meer informatie over onze mestcontainers en onze mogelijkheden? Bel ons dan via 06 – 2908 1314 of stuur een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers