✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Afvoeren van paardenmest bij de particulier

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het afvoeren van uw vaste mest, zoals paardenmest, en bent u particulier? Gaat het om de mest van maar één of enkele paarden? Geen probleem, u bent bij ons aan juiste adres. Wij regelen al mestafvoer voor de particulier met slechts één paard en leveren deze service door heel Nederland. Van begin tot eind verzorgen wij de opslag en het ophalen van paardenmest. Wij regelen voor u het totale plaatje met betrekking tot mest afvoeren. Dankzij onze totale service, hoeft u zich absoluut geen zorgen meer te maken over de opslag en de afvoer van uw mest! Hoe we dit doen? In ieder geval altijd eerlijk en eenvoudig, want dat is onze manier van zakendoen.

Afvoeren van alle soorten paardenmest bij de particulier

Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met de opslag en afvoer van mest. Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels en wetten voor het afvoeren van de paardenmest. Al onze mestcontainers ontwikkelen we zo dat ze door iedereen gemakkelijk te bedienen zijn. Indien gewenst, bieden wij tevens de service dat wij op een landelijke dekking mest afvoeren. Onze mestcontainers mogen vergunningsvrij geplaatst worden voor mestopslag.

Ons totaalpakket mestafvoer voor de particulier

Wanneer u als particulier met een overschot aan mest zit, kunt u dit door ons laten afvoeren. Wij doen de vaste mestafvoer voor particulieren als volgt:

  • Wij voeren uw vaste mest op een zorgvuldige manier af en legen uw mestplaat of mestput met onze autolaadkraan;
  • De mest wordt zo uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost;
  • Tot slot verwerken we de mest op een geheel verantwoorde wijze.

U kunt uw mest dus met een gerust hart aan ons leveren. Wij voeren alle soorten mest af. Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u één of meerdere paarden heeft die op andere bodembedekking staan. Dat is bij ons geen probleem.

Als particulier wil ik mijn vaste mest laten afvoeren

Dus heeft u nood aan vaste mestafvoer als particulier? Laat het ons weten en we komen uw mest afvoeren. Voor een aanvraag vult u ons contactformulier in, mailt u naar info@paardenmestcontainers.nl of belt u naar 06 – 2908 1314.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers