✓ Container gratis geplaatst

✓ Service in heel Nederland

✓ Alle soorten paardenmest

Afvoeren van paardenmest bij de particulier

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het afvoeren van uw vaste mest, zoals paardenmest, en bent u particulier? Gaat het om de mest van maar één of enkele paarden? Geen probleem, u bent bij ons aan juiste adres. Wij regelen al mestafvoer voor de particulier met slechts één paard en leveren deze service door heel Nederland. Van begin tot eind verzorgen wij de opslag en het ophalen van paardenmest. Paardenmestcontainers.nl is een onderdeel van G & J van Leeuwen B.V en gevestigd in Bruchem. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met de opslag en afvoer van mest.

Afvoeren van alle soorten paardenmest bij de particulier

Wij regelen voor u het totale plaatje met betrekking tot het laten afvoeren van mestafval. Dankzij onze totale service, hoeft u zich als particulier absoluut geen zorgen meer te maken over de opslag en de mestafvoer! Hoe we dit doen? In ieder geval altijd eerlijk en eenvoudig, want dat is onze manier van zakendoen. Wij hebben ons de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest voor particulieren en bedrijven, door middel van mestopslag in onze mestcontainers. Daarbij zijn wij zeer goed op de hoogte van alle bijkomende regels en wetten voor het afvoeren van de paardenmest van een particulier. Al onze diverse mestcontainers ontwikkelen we zo dat ze door iedereen gemakkelijk te bedienen zijn. Indien gewenst, bieden wij tevens de service dat wij op een landelijke dekking de mestafvoer voor zowel de particulier als een bedrijf uit handen nemen. Onze mestcontainers mogen vergunningsvrij geplaatst worden voor mestopslag.

Ons totaalpakket mestafvoer voor de particulier

Wanneer u als particulier met een overschot aan paardenmest zit, kunt u dit door ons laten afvoeren. Wij doen de vaste mestafvoer voor een particulier als volgt:

  • Wij voeren uw vaste mest op een zorgvuldige manier af en legen uw mestplaat of mestput met onze autolaadkraan;
  • De mest wordt zo uit uw mestput geschept en in onze vrachtwagen gelost;
  • Tot slot verwerken we de mest op een geheel verantwoorde wijze.

U kunt uw mest dus met een gerust hart door ons laten ophalen, ongeacht het type bodemdekking.

Laat uw mest afvoeren door ons

Bent u een particulier met een mestopslag in Brabant die grondig geleegd moet worden? Schakel ons in voor uw mestafvoer. Voor een aanvraag vult u ons contactformulier in, stuurt u een e-mail naar info@paardenmestcontainers.nl of belt u naar 06 – 2908 1314. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor mestafvoer bij een particulier.

Paardenmestcontainers

Contact

Voorbeelden van mestcontainers